Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای آگاهی از آخرین اخبار بورس اوراق بهادار تهران اینجا کلیک کنید برای دنبال کردن اخبار سهام بانک پارسیان اینجا کلیک کنید

اقتصادآنلاین - سهیل بانی؛ در پایان معاملات بورس امروز سهام بانک پارسیان با افت دو درصدی قیمت پایانی و قیمت آخرین معامله مواجه شد و بین نمادهای پرتراکنش قرار گرفت.

سهامداران بانک پارسیان، از لحظه آغاز معاملات این نماد بر صف فروش نشستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه این صف در طول بازار یه مرتبه عرضه شد، وپارس با صف فروش ۲۰۰میلیون برگه سهمی به کار خود در معاملات امروز پایان داد. سرانجام وپارس، رقم ۳۳۷تومان را برای قیمت پایانی و آخرین معامله به ثبت رساند.

با جابجایی حدود ۲۲۰میلیون برگه سهم، ارزش معاملات امروز وپارس به حدود ۷۳۰میلیارد تومان رسید. همچنین ۷۱درصد از سهام بانک پارسیان را حقیقی‌ها و ۲۹درصد را حقوقی‌ها خریداری کردند. از طرف دیگر، حدود ۲۰۰میلیون برگه سهم (۹۰درصد) را اشخاص حقیقی و تعداد ۲۰میلیون برگه سهم (۱۰درصد) را کدهای حقوقی به فروش رساندند.

شایان ذکر است وپارس به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب، در حدود یک ساعت ابتدایی بازار غایب بود. 

برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی، روی آن کلیک کنید

پربیننده ترین اگر سهام شستا دارید، بخوانید (۳اسفند)/ انتظار سهامداران در صف فروش تصمیم غلط دامنه نوسان نامتقارن را اصلاح کنید! ارزش سهام عدالت من (۳ اسفندماه) ارزش سهام عدالت من (۲ اسفندماه) قهر خریداران از بازار بورس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس وپارس بانک پارسیان صف فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۷۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند

بانک مرکزی اعلام کرد: از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات نهضت ملی مسکن ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، درباره آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها در موضوع نهضت ملی مسکن، اعلام کرد: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی، تا تاریخ ۱۶ اردیبهشت ماه امسال از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد ۴۱۱ هزار و ۶۰ نفر تا تاریخ یادشده به بانک‌های عامل جهت اخذ تسهیلات موصوف مراجعه نکرده‌اند.

بر اساس این گزارش، از تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی که جهت اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند، تعداد ۴۷۰ هزار و ۵۰۸ نفر (در حدود ۳۵ درصد از مراجعه کنندگان) بنا به دلایل مندرج در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک مورد نیاز، نداشتن وثایق قابل قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و غیره، فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف هستند.

حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مدنظر به تعداد ۶۲۴،۴۶۸ نفر و به مبلغ ۱،۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

کد خبر 750821

دیگر خبرها

  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • رقابت ستاره‌ها در سینما و آغاز اکران یک اکشن
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • آینده بورس در چند پرده
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه