Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش صدای بورس، بانک پارسیان در سال ۱۳۸۰ به‌عنوان دومین بانک خصوصی ایرانی، فعالیت خود را آغاز کرد. .این بانک در سال مالی ۱۳۹۱ درآمدی معادل ۱۰۱ هزار میلیارد ریال کسب کرد و در رتبه هشتم از بزرگترین شرکت‌های ایران قرار گرفت. بانک پارسیان هم‌اکنون پس از بانک ملی ایران، بانک ملت و بانک مسکن، چهارمین بانک بزرگ ایران بر پایه میزان درآمد سالیانه، به‌شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانک خصوصی که در سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است در حال حاضر با در اختیار داشتن ۴۵٪ درصد از کل منابع بانک‌های خصوصی و سهم ۴۲٪ درصدی از کل تسهیلات اعطایی توسط بانک‌های خصوصی، عنوان بزرگترین بانک خصوصی ایران را از آن خود کرده‌است. مقام اول حجم بیشترین ارزش معاملات را در گروه بانکی و موسسات اعتباری بانک پارسیان با نماد «وپارس» در بازار دوم بورس ثبت شده است، این نماد امروز مقام اول حجم بیشترین ارزش معاملات را در گروه بانکی و موسسات اعتباری از آن خود کرده است. نماد بانک پارسیان از نظر حجم و ارزش معاملات در کل بورس در رتبه سوم قرار گرفت و سومین شرکت پر معامله در بورس بوده است. کارگزاری بانک پارسیان، کارگزاری برتر بورسی از جمله زیرمجموعه‌های بانک پارسیان کارگزای بانک پارسیان است، اطلاعات منتشر شده از سوی بورس اوراق بهادار تهران نشان می دهد که از میان ۱۰۷ کارگزاری فعال در بازار سرمایه، این کارگزاری جزو ۲۰ کارگزاری برتر شناخته می شود عرضه اولیه موفق لوتوس در بورس عرضه اولیه سهام شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان با نماد "لوتوس" روز چهارشنبه مورخ ۳ بهمن ۱۳۹۷ در بورس تهران انجام شد. تعداد۵۰۰ میلیون سهم معادل ۱۰ درصد از سهام شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان به عنوان پانصدوبیست و نهمین شرکت پذیرفته شد و برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران عرضه شد. عرضه موفق ۲۰ درصد از شرکت لیزینگ پارسیان در بورس شرکت لیزینگ پارسیان به عنوان یکی از زیر مجموعه‌های بانک پارسیان در صنعت لیزینگ مشغول است این شرکت جز اولین لیزینگ‌هایی است که بعد از انقلاب اسلامی فعالیت خود را آغاز کرد. نظر مدیرعامل شرکت بورس ایران در ارتباط با لیزینگ پارسیان علی صحرایی مدیرعامل شرکت بورس ایران با بیان اینکه شرکت لیزینگ پارسیان به ارزش بازار ۶۴۰ میلیون اضافه کرد، به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: هر سهم از این سهام به مبلغ ۳۲۰ تومان کشف قیمت شد. این شرکت پانصد و چهلمین شرکتی است که به خانواده بازار سرمایه اضافه شده است، هم اکنون ۲۰ درصد از سهام این شرکت در بورس عرضه شده است. مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان از اپال چه می‌گوید محمد مسعود سمیعی نژاد مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان با بیان اینکه قیمت عرضه اولیه ” اپال” ۱۲۰۰ تومان است، به معدن ۲۴ گفت: ۷ درصد سهام شرکت فراوری اپال کانی پارس وابسته به شرکت سرمایه گذاری پارسیان به ارزش ۲هزار میلیارد تومان فردا در بورس عرضه خواهد شد. ۱۵ درصد شرکت فولاد سبزوار از زیر مجموعه های اپال در بورس عرضه می شود سمیعی نژاد تصریح کرد:بعد از اپال کانی پارس ،۱۵ درصد شرکت فولاد سبزوار از زیر مجموعه های اپال در بورس عرضه خواهد شد و این شرکت در سال جاری رکوردار تولید آهن اسفنجی در بین شرکت های فولادی کشور بود. مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان افزود: یکی از مزیت های شرکت اپال کانی پارس در اختیار داشتن بزرگترین معدن سنگ آهن کشور در سنگان است و تولید این معدن سالانه ۱۵ درصد افزایش خواهد یافت و برنامه داریم با خرید ماشین آلات جدید معدنی این مهم را در سال ۱۴۰۰ محقق کنیم.همچنین تولید سنگ در این معدن در سال ۹۹ از برنامه جلوتر بود. وی تصریح کرد: در مزایده اخیر سرمایه گذاری بانک پارسیان دو شرکت چادرملو و گهر زمین موفق به ورود به این سرمایه گذاری نشدند

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بورس اپال شرکت سرمایه گذاری پارسیان لیزینگ پارسیان مدیرعامل شرکت بانک پارسیان بورس عرضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • رشد۵برابری معاملات بورس انرژی در اجرای طرح اصلاح نقدینگی صنعت برق
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها